Praktisk info om sommertreff

Sommertreffet nærmer seg med stormskritt – om bare en drøy måned møtes vi i Kabelvåg for å ruste oss til videre kamp for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja.

Fredag 2. august er det lokallagstreff i Kabelvåg med fagseminar på dagen fra 11.00, med påfølgende grilling og hygge fra 19.00. Program er enda ikke klart, men en grov skisse finner du her.

Reise

Folkeaksjonen dekker reise for inntil 2 personer fra hvert lokallag, såfremt billetter er kjøpt før 1 juli. Reisedokumenter sendes på epost til post@folkeaksjonen.no snarest etter at reisen er kjøpt, slik at vi har kontroll og oversikt over utgifter.

Overnatting

Det er nå fullt på sommerhotellet i Kabelvåg, og deltakere må selv finne overnatting. Det finnes imidlertid en rekke ulike alternativer i nærområdet, så det skal nok bli tak over hodet til alle som vil være med. For å finne overnatting anbefaler vi å bruke f.eks. Destination Lofoten som har god oversikt over overnattingsmuligheter. Besøk siden deres her (link til http://www.lofoten.info/index.php?c=53&kat=OVERNATTING). Det er også mulig å ta med telt.   

Barn

Har du barn under 13 år? Miljøagentene lager et eget opplegg for den yngre garde fra 12.00 - 14.00, slik at engasjerte foreldre kan delta på seminaret.  Vi ber om at barna som vil delta registreres hos oss snarest mulig, slik at vi vet hvor mange opplegget skal være for. Ved påmelding opplyser du om barnets navn og alder, slik at Miljøagentene kan lage et opplegg som passer for alle barna som ønsker å være med. Meld dette inn til post@folkeaksjonen.no.

 

Ytterligere informasjon om sommertreffet legges ut fortløpende, så følg med!

Minner også om Folkefesten som er i Kabelvåg lørdag 3. august. Mer info her