Landsmøte 2021 blir digitalt

OPPDATERT: Vi er glade for å invitere lokallag og medlemmer til digitalt landsmøte lørdag 12. juni. Her finner du innkallingen og sakspapirer til landsmøtet og mer informasjon om hvordan du melder deg på. Landsmøtet var egentlig planlagt som et fysisk møte, men grunnet smittesituasjonen har vi sett oss nødt til å flytte møtet over på en digital plattform.

Det kalles med dette inn til digitalt landsmøte i Folkeaksjonen Oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja, lørdag 12. juni.  Alle medlemmer har møte- og stemmerett. Møtet var opprinnelig planlagt som et fysisk møte i Vesterålen, men grunnet smittevernsituasjonen har vi sett oss nødt til å flytte møtet over på en digital plattform. 

Saksdokumenter b​lir sendt til lokallagene per e-post og legges ut her fortløpende (se øverst i venstre hjørne). Vi oppfordrer alle medlemmer og lokallag til å melde inn saker og uttalelser de ønsker behandlet av landsmøtet. Saker som ønskes behandlet må̊ være sendt inn senest lørdag 22. mai. Frist for å sende endringsforslag til politisk plattform og vedtekter er også̊ 22. mai. Forslag sendes til oddarne@folkeaksjonen.no 

Praktisk informasjon 

Møtet gjennomføres digitalt. Praktisk informasjon om deltakelse og teknisk løsning sendes ut til påmeldte delegater før møtet. Meld deg på møtet via dette påmeldingsskjemaet.

Frist for påmelding er onsdag 9. juni. 

Vi ser på muligheten for at lokallag kan samles lokalt og delta på møtet. 

Følg med her på nettsiden for mer informasjon og oppdatert program når det nærmer seg. Andre spørsmål kan rettes til: ingrid@folkeaksjonen.no / 97702181  

 

Velkommen skal dere være!