Her finner du fullstendig program til folkefesten! 

Vår nettbutikk er no stengt, om du vil kjøpe ting, vil det være mulig under Folkefest i Kabelvåg 5.august.

Vi er strålende fornøyde med å kunne fortelle at Andreas Delsett har skrevet ferdig boka «Leve havet» og at den er på vei til trykkeriet nå. Les mer og finn lenke til forhåndskjøp her. 

Vi ser fram til å holde den nye boka om Folkeaksjonen i hendene, og har stilt noen spørsmål til forfatteren for å høre litt om hvorfor akkurat han ville skrive denne boka. 

Det ekstraordinære Landsmøtet ble avholdt online lørdag 18.mars. Noen fra styret, sekretariatet og møteledere var fysisk tilstede i Oslo.

18.mars avholdes ekstraordinært landsmøte i Folkeaksjonen. Møtet avholdes digitalt, kl 12:00. Dette blir et avsluttende landsmøte der det skal stemmes over hvem som skal få overskuddet fra Folkeaksjonen etter nedleggelsen. 

Folkeaksjonen har oppnådd en historisk seier og skal derfor legges ned. Er det noe du lurer på i forbindelse med nedleggelsen? I denne oversikten finner du kanskje svaret! 

Folkeaksjonen har hatt landsmøte i helga, og der ble avgjørelsen om Folkeaksjonens fremtid tatt. På Lofoten folkehøgskole i Kabelvåg var over 40 delegater samlet for å diskutere, lære og ha det hyggelig sammen. De bestemte at aksjonen skal legges ned og erklærte full seier i kampen for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. 

18. juni 2022 avholdt Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja sitt 14. ordinære landsmøte i Kabelvåg. Det ble flertall på landsmøtet for at Folkeaksjonen skal legges ned, fordi man nå erklærer full seier i arbeidet for et varig oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. 

Kunstprosjektet “Leve Havet” ble initiert på nyåret 2021 for å skape og synliggjøre kunst som inspirerer mennesker til å ta vare på havet. Vi har fått med oss lokale og nasjonale kunstnere til å skape kunstverk på gamle husvegger, naust og låver langs kysten i Lofoten, Vesterålen, Senja og Troms med tema “Leve Havet”.

Sider