Folkefest 5. august 2023

5.august er du velkommen til gratis folkefest på torget i Kabelvåg!
Det blir musikk fra flotte artister, lokal mat, aktiviteter for barn, boklansering, politikerbesøk, kunst, og ikke minst, feiring av seieren sammen med andre folkeaksjonister.


Nå er stadig mer av programmet til Folkefesten bekreftet. Fra scena på torget vil vi få oppleve musikk fra en rekke dyktige og spennende artister:ISÀK tar med seg sitt energiske liveshow og sin fengende elektropop, som er en ny og spennende sammensmeltning av tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk. Foto: Mads Suhr Pettersen.
ISÀK på Spotify // ISÀK på Facebook

Senjahopen spiller en blanding av britisk pupbrock og amerikansk countryrock – på kav nordnorsk! Bandet gir et humørfylt skråblikk på livets realiteter og uutholdelige letthet, og er en sann glede å oppleve live! Foto: Stian A. Olsen.
Senjahopen på Spotify // Senjahopen på Facebook

Anna Kajander har henta impulser fra Buenos Aires, København, Oslo og ikke minst Lofoten. De vakre sangene preges av hennes jordnære sjarm, intime låtskriving og kraftige stemme.
Anna Kajander på Spotify // Anna Kajander på Facebook

Tonje Unstad har laga nydelige og fengslende viser, både for barn og voksne, som blant annet har gitt utslag i to Spellemannspriser. I august får vi høre Unstads nydelige melodier og sterke ordkunst. Foto: Kasper Holgersen
Tonje Unstad på Spotify // ​​www.tonjeunstad.com

Dag Kajander er en visesanger, trubadur og låtskriver fra Ørsnes i Lofoten. Hans hymne til kampen mot oljeboring i nord, “Framtida e vårres”, har fungert som lydspor og inspirasjon til Folkeaksjonens innsats for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja.
Dag Kajander på Spotify // Dag Kajander på Facebook

I tillegg spiller den nylige vinneren av Spellemannspris og langvarige folkeaksjonisten, Moddi, i Fengselsparken rett ved torget som en del av vårt eksklusive Folkefestprogram. Vi ser fram til storslagen musikk, smittende engasjement og hans glødende tilstedeværelse.
Moddi på Spotify // www.moddi.no