Arranger et homeparty mot olje for vennene dine!

Homeparty mot oljeboring kan bidra til at flere får kunnskap om hvorfor havområdene utenfor Lofoten og Vesterålen burde vernes og hvordan vi kan være med å vinne kampen.

På nettsiden til homeparty for et oljefritt Lofoten og Vesterålen finner du det du trenger for å arrangere homeparty, sjekk det ut! http://www.homepartymotoljeboring.org/

Hva er homeparty mot oljeboring?
Homeparty mot oljeboring er folkeopplysning, motstand fra de tusen hjem og aktivisering av massene. Det er en bevegelse for å spre informasjon om århundrets viktigste miljøsak til alle lag av befolkningen. Gamle, unge, rike, sure, triste og sprøyte gærne. Ideen er å spre lettfattelig informasjon der folk er, i en trygg og velkjent atmosfære og gjerne med en kopp kaffe som tilbehør. Det kan være hjemme i stua, på fotballpuben, kirkekaffen, korøvelsen eller babysvømminga. I mange år har miljøbevegelsen arrangert seminarer og konferanser, og det er såklart viktig. Men nå trengs det at også den delen av befolkningen som ikke finner det naturlig å sove på klasseromsgulv blir engasjert. Det letteste ville være å gjøre som Statoilhydro, å ha superkoferanser på hotell med gratis barnepass og dessert til frokost, med vi har desverre ikke penger til hotell og barnepass. Derimot er vi mange, overalt og vi har alle et søskenbarn på Gjøvik. Om vi samler våre bestemødre, venner, folka fra studiet og treningskamerater til et aldri så lite Homeparty mot oljeboring, kan vi nå ut til tusenvis av mennesker. Når tusenvis av mennesker har brukt to timer av sin dyrebare fritid til å lære om konsekvenser av oljeboring, vil forhåpentligvis x prosent av disse (sosiologer kan sikkert regne ut denne prosentandelen) være enig med oss. X prosent av tusenvis er mange. Mange sammen er sterkere enn få alene. Selv om de få har konferansesaler og gratis barepass. Når vi er mange kan vi hindre at Lofoten og Vesterålen åpnes for oljevirksomhet. Og det er hva man kaller full måloppnåelse.

Homeparty mot oljeboring - et hyggelig verktøy for å redde verden.

hentet fra homeparty mot oljeboring sine nettsider www.homepartymotoljeboring.org