Landsmøte 2018

Folkeaksjonen ønsker velkommen til Landsmøte og sommersamling den 25.-29. juli 2018 i Kabelvåg, Lofoten. 

Folkeaksjonen inviterer til landsmøte og sommersamling i Kabelvåg i Lofoten for lokallag og medlemmer. Selve landsmøtet avholdes lørdag 28. juli med festmiddag på kvelden. De øvrige dagene blir det faglig påfyll, friluftsaktiviteter både til lands, til fjells og til havs. Påmelding til gjøres via dette skjemaet: https://tinyurl.com/folkeaksjonen

Landsmøtet

Sakspapirer til landsmøtet legges fortløpende ut på denne siden. 1. og 2. innkalling er nå tilgjengelig (se vedlagte dokumenter i fanen øverst til venstre). Der finnes praktisk info om landsmøtet, saksliste, vedtekter, politisk plattform og endringsforslag, forslag til arbeidsplan, valkomiteens innstilling med mer. Innstilling til ny valgkomité er enda ikke klar, men legges ut så fort som mulig. 

Praktisk informasjon

Samlinga foregår på Lofoten Folkehøgskole i Kabelvåg. For deg som ankommer onsdag 25. juli vil innsjekk være fra 16.00 og utover. For de som har krysset av for at de trenger overnatting i påmeldingsskjemaet, har vi reservert rom på Folkehøgskolen. Det er fremdeles noen ledige overnattingsplasser. Dersom du kjenner noen som kunne tenke seg å delta, er det fremdeles mulig å melde seg på.

Folkeaksjonen dekker rimeligste reise og opphold for minst 2 personer fra hvert lokallag. Koordiner gjern – ta kontakt dersom lokallaget ønsker å sende flere. 

For andre medlemmer som ønsker å delta på sommersamlinga dekker vi opphold så langt det er rom for det i budsjettet. Dersom du i tillegg trenger å få dekket reise, ber vi om at du tar kontakt.

Bestill billetter snarest for å oppnå rimeligst mulig reisealternativ! 

Program

Torsdag og fredag tilbyr vi en del aktiviteter. Disse er det frivillig å delta på, men vi håper selvsagt at du blir med på enten fjelltur, matkurs i fjæra, kajakkpadling mm. Hver kveld blir det faglig påfyll med ulike innledere og middag.

Følg med på arrangementsiden på Facebook for flere oppdateringer om programmet: https://www.facebook.com/events/236649417086941/ 

Pakkeliste
Været i Lofoten er vanskelig å forutse. Sjekk værmeldinga og ta med nok varme klær til å være ute.

 

Velkommen!