Vi gleder oss til å få se mange kule, fine og rare julekuletorsker!

Pynt til jul med julekuletorsken!

For å feire skreiens vandring og betydning for Norge i ventetiden mot jul, har vi i Folkeaksjonen laget en Julekuletorsk som vi sender på vandring til alle hjem med budskap om å bevare havområdene uten Lofoten, Vesterålen og Senja oljefritt.

Bli medlem i Folkeaksjonen!

Det viktigste du kan gjøre er å støtte Folkeaksjonen ved å bli medlem. Da støtter du arbeidet vårt både politisk og økonomisk.
 
Hvert år skjer et under i havområdene utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja. Like over jul er dette åstedet for en av naturens mest storslagne begivenheter når torsken kommer i milliontall for å gyte og føre slekten videre.

Hensynet til fiskeri- og sjømatnæring er blant de viktigste argumentene for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Vi gambler ikke med norges svømmende pensjonsfond ved å tillatte oljeboring i de mest sårbare havområdene utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja.

 

Klipp og fargelegg

Print mønsterarkene på tykt papir, klipp ut og fargelegg en torsk eller flere og pynt til jul. Dette er en hyggelig aktivitet både for barn og voksne, og gir en veldig fin og annerledes julepynt. Er du ikke så god til å fargelegge kan du lime på julegavepapir eller andre motiver for så å klippe etter formen på torsken.

 

Del julekuletorsken på sosiale medier og vær med i trekning av premie 

Når du har klippet og fargelagt og pyntet torsken, håper vi at du tar et bilde som du deler på sosiale medier. Tagg med #julekuletorsk og @folkeaksjonen (instagram), da er du  også med i trekningen av en fin premie. 

 

Forslag til tekst under bildet ditt: Jeg sier ja til et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja! #julekuletorsk #levehavet
Fargelegg en julekuletorsk du óg - du finner den på www.folkeaksjonen.no

Vi gleder oss til å få se mange kule, fine og rare julekuletorsker!
 

Bli medlem i Folkeaksjonen
Vår slagkraft ligger i folkene og det engasjementet som hver og en av oss representer. Vi forteller historien om et unikt, verdifullt og viktig område, som inneholder enorme muligheter for fremtida. Skal vi holde oljeindustrien unna må vi vise at vi er mange som ønsker ei oljefri fremtid for Lofoten, Vesterålen og Senja. Bli medlem i Folkeaksjonen!

Alle innmeldinger ut året får medlemskap ut 2016!

• Les mer om skreiens historie og betydning.