Jubileumsåret 2019

17. januar fyller Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja 10 år. Det skal feires gjennom hele 2019!

17. januar fyller Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja 10 år. Vi feirer jubileumet med ulike markeringer utover hele året for å markere at Lofoten, Vesterålen og Senja har forblitt oljefritt siden aksjonens start i 2009. Vi oppfordrer alle lokallag og engasjerte til å lage en liten, lokal markering for å feire forstatt oljefrie havområder! 
 

Vil du markere og feire et fortsatt oljefritt LoVeSe? 
Her finner du 10 forslag til hvordan man kan markere 10 år for oljefrie havområder.

 

Foreløpig oversikt over kommende jubileumsarrangementer:

17. januar blir det jubileumsfeiring, Kabelvåg/Svolvær

9. februar feirer Sortland lokallag 10-årsjubileum og fortsatt oljefrie havområder med Fest for fesken på Sortland.

9. mars er det nok en gang duket for vardebrenning for et oljefritt LoVeSe! Når vi tenner vardene, feirer vi også 10 års kamp for oljefrie havområder!

4.-7. april arrangerer Folkeaksjonen i samarbeid med resten av miljøbevegelsen flere dager med Folkefest for et oljefritt LoVeSe i Oslo.

5.-7. april holder vi Lokallagssamling i Oslo for alle lokallag av Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja.

7. april inviterer vi til Jubileumsfest og feiring av 10 års kamp for oljefrie havområder på Kulturhuset i Oslo.

1. mai går vi i tog med paroler for oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja.

31. mai - 2. juni er vi klare for Folkeaksjonens landsmøte og så klart enda mer feiring av 10 års kontinuerlig og godt arbeid for oljefritt LoVeSe!


Ønsker du og ditt lokallag å markere Lofoten, Vesterålen og Senja oljefritt i 10 år? Vi bidrar gjerne med hjelp til gjennomføring. For spørsmål og mer info, ta kontakt med Ingvild på ingvild@folkeaksjonen.no

 

 

 

Bli medlem i Folkeaksjonen!

Det viktigste du kan gjøre er å støtte Folkeaksjonen ved å bli medlem. Da støtter du arbeidet vårt både politisk og økonomisk.