Vi søker informasjonsmedarbeider!

Folkeaksjonen skal forsterke laget med en informasjonsmedarbeider i 100 % stilling. Søknadsfrist 10. november. 

Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja er en nasjonal, uavhengig organisasjon med forankring i regionen, som jobber mot oljevirksomhet utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja. Vi vil ta vare på regionens unike natur og ressurser, og aktivt satse på de fornybare og mer bærekraftige næringene i regionen.

Vi har omtrent 4500 medlemmer, aktive lokallag over hele landet og et styre valgt av landsmøtet. Styreleder er frikjøpt. I tillegg har vi en ansatt organisasjonssekretær. Nå ønsker vi å forsterke laget med en informasjonsmedarbeider i inntil 100 % stilling.

Arbeidsoppgaver og kvalifikasjoner:

Som informasjonsmedarbeider vil du i samarbeid med styret og organisasjonssekretær ha ansvar for gjennomføringa av den arbeidsplanen landsmøtet har vedtatt. Det innebærer å oppdatere og videreutvikle nettsida folkeaksjonen.no, aktivitet på sosiale medier, produksjon av informasjonsmateriell, utvikling og gjennomføring av kampanjer og ulike arrangementer.

Vi søker en fleksibel og kreativ person som har erfaring med organisasjons- og informasjonsarbeid, og som gjerne også har arbeidet med kampanjeutvikling. Du må være flink til å arbeide med tekst, og gjerne også med grafisk utforming og foto/illustrasjon. Erfaring med redigering av nettsider, og god kjennskap til bruk av sosiale medier, vil være en fordel. 

Det er positivt om du allerede har kjennskap til organisasjonen og saken, men dette er ikke et krav.

 

Lønn og arbeidssted:

Lønna er på 381615 kr i året (brutto, 100 % stilling). Ansettelsesperioden vil være fra 1. januar til 31. desember 2015, med mulighet for forlengelse.  

Arbeidsstedet vil i utgangspunktet være i kontorfellesskapet Art Lofoten i Svolvær. Her vil du dele kontor med styreleder. Vi er fleksible når det gjelder arbeidssted, men søkere som kan bo og arbeide i regionen vil prioriteres. 

Har du spørsmål, kontakt gjerne styreleder Bente Kristine Lorentzen (bente@folkeaksjonen.no / 97505092) eller organisasjonssekretær Elin Østvik (elin@folkeaksjonen.no / 99320366).

Søknad med CV sendes til elin@folkeaksjonen.no.

Søknadsfrist: 10.november 2014.