Verveuke for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja

7.-15. november arrangerer Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja verveuke!

Bli medlem i Folkeaksjonen!

Det viktigste du kan gjøre er å støtte Folkeaksjonen ved å bli medlem. Da støtter du arbeidet vårt både politisk og økonomisk.
Lav oljepris og et stortingsvalg som nærmer seg gjør at debatten om Lofoten, Vesterålen og Senja igjen settes høyt på dagsorden. Skal vi holde oljeindustrien unna må vi vise at vi er mange som ønsker ei oljefri fremtid for Lofoten, Vesterålen og Senja.

Verveuka går fra lørdag 7. til søndag 15. november.Verver alle medlemmer bare én venn, så er vi raskt veldig mange medlemmer i Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja.  

Alle innmeldinger ut året 2015 får medlemskap både for 2015 og 2016.

Verveukarrangement på Facebook

Konkurranse i verveuka

Verv 5 medlemmer og du får vår kule sydvest!
Husk å sende e-post til silje@folkeaksjonen.no med navn og adresse, og navn på de du har vervet.

 


Verv flere enn 5 medlemmer
- og bli med på trekningen av flotte fiskehalekopper fra Engelskmannsbrygga i Henningsvær.

 

 

Materiell til verving
Verveark, flyere og hjelp til argumentasjonen finner du oppe til venstre i sidemenyen. 

 

Hvem skal jeg verve? 
Start med vennene dine
Det er stor sannsynlighet for at en av vennene dine er enig med deg. Hvis du ikke har mye erfaring med å diskutere eller si din mening, kan det føles tryggere å starte med en venn
 
Spør en på jobben eller skolen din
Bruk lunsjen til å verve ett nytt medlem!
 
Stå på stand
Ønsker du å gjøre en skikkelig verveinnsats, kan du få med deg noen du kjenner og stå på stand. Ta med dere noen brosjyerer og finn en standplass. Smarte plasser å stå er ved inngangen til lokalbutikken eller på torget.
Ta kontakt med oss, så sender vi litt materiell til deg! 

Det viktigste du kan gjøre for å støtte Folkeaksjonen er ved å bli medlem. Folkeaksjonen har i dag 15 lokallag og tar sikte på å bli flere. Dersom du bor i nærheten av et lokallag og ønsker å jobbe aktivt, kan du ta kontakt.  Er det ingen lokallag i nærheten av deg kan du starte ditt eget, eller bli aktiv på annen måte. Ta kontakt med Silje på mob 913 31 729 eller silje@folkeaksjonen.no så får du hjelp og råd til hva du kan gjøre på ditt sted. 

Vi gleder oss til å se hvor mange nye medlemmer vi får i løpet av denne uka.


Lykke til!

Bli aktiv eller start et lokallag!

Er det ikke lokallag der du bor, og du ønsker jobbe aktivt for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja – ja da kan du starte et eget lokallag!