Verv en venn i påsken!

Skal du på påskefjellet med familien eller feire bypåske med gode venner? Inviter på påskemiddag med klippfisk og verv en venn til Folkeaksjonen.

I mer enn 300 år har klippfisk fra Norge vært den foretrukne påskematen i Portugal og Brasil. Nå har nordmenn tatt råvaren og påsketradisjonen hjem. 

De norske påsketradisjonene med ski, fjell og hytte som sentrale ingredienser er gode grunner til å ta klippfisk med på tur. Tørket klippfisk er lett i sekken og en enkel råvare å oppbevare, og ferdig utvannet er den fantastisk i bacalao. Festkasserollen er perfekt mat til mange og den lager seg nesten selv, det er deilig enten du nyter sola i byen eller vil ta en rask skitur før maten!

Vi ønsker god appetitt og en riktig god påske til dere alle! 

På God fisk finner du oppskrifter og tips til påskefisken. 

Bli medlem på SMS!

Bli en av over 4000 medlemmer som støtter kampen mot oljeboring utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja! Send kodeord “Folkeaksjonen hoved” til 2377. Det koster kr 250,- pr år.
Er du student eller ikke yrkeasktiv? Da koster det bare 100 kroner pr år. Send kodeord “Folkeaksjonen student” til 2377 og du vil motta giro i posten.

Vi trenger alle våre medlemmer for å vise at det fortsatt er sterk motstand mot oljeboring i Lofoten, Vesterålen og Senja! For noen uker siden kom årets kontigentkrav i posten fra oss. Har du glemt å betale det er det ikke for seint! Har du mistet, eller ikke fått giroen, send en epost med navn og adresse til post@folkeaksjonen.no så ordner vi.

Folkefest på Youngstorget i Oslo

Lørdag 18. april skal vi ha folkefest på Youngstorget. Vi oppfordrer alle som er i Oslo denne lørdagen til å møte opp for å vise Arbeiderpartiets landsmøte at de må gå inn for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja! 

Mellom klokka 12 og 15 samles det til fest. Det blir musikk fra Moddi og flere kjente artister, mat fra Lofoten og aktiviteter for både voksne og barn.
Bli med på Facebook-arrangementet. 

 

Landsmøte i Kabelvåg

Helgen 5.-7. juni arrangerer Folkeaksjonen landsmøte i Kabelvåg i Lofoten. Her blir det faglig påfyll, naturopplevelser og spennende debatter i fantastiske omgivelser. Alle medlemmer har møterett og vi dekker reise og opphold for minst to personer fra hvert lokallag.

Påmeldingsskjema   |   Landsmøte 2015 på Facebook

 

Seil Lofoten, Vesterålen og Senja 19.-26. juli!

Bli med SeilNorge på en frisk seiltur langs verdens vakreste og reneste kyst. Turen er rik på opplevelser, og i ett med elementene og naturen vil du få opplevelser og minner for livet!

Fra Henningsvær i Lofoten i sør, langs kysten til Tromsø i nord. Underveis lærer du om de unike områdene vi seiler gjennom, og du får være med på fantatiske naturopplevelser med fjelltur på Møysalen, surfing og kajakpadling, og mye, mye mer.

Det er begrenset antall plasser. Ta gjerne kontakt for en prat om det er noe du lurer på.

Velkommen om bord!

Informasjon og påmelding

Turen på Facebook