Velkommen til Landsmøtet!

5.-7. juni er det Landsmøte i Kabelvåg! Her blir det faglig påfyll, naturopplevelser og spennende debatter i fantastiske omgivelser i Kabelvåg, Lofoten. Alle medlemmer har møterett. 

Meld deg på allerede nå!

Fredag 
er det oppmøte fra kl. 18.00 på torget og Galleri lille Kabelvåg for faglig innhold, underholdning og en matbit.

Lørdag 
landsmøte fra kl. 10. Festmiddag på kvelden. 

Søndag 
blir det utflukter i området, fram til ca. kl. 16.00.

KABELVÅG KLIMA KULT 2015 er på torget i Kabelvåg samme helg og Folkeaksjonen bidrar i dette. Det planlegges for en mini-folkefest med konsert, faglig påfyll, bærekraftig kunst og design, miljøagenter, performance og salg av økomat og redesign m.m.


Praktisk informasjon:
Vi dekker reise og opphold for minst to personer fra hvert lokallag. Kontakt oss om du er usikker på om det er lokallag der du bor. Rimeligste reise gjelder - bestill i god tid!

Overnatting på Lofoten Folkehøgskole
• Egenandel for overnatting i dobbeltrom kr 300,- pr pers. for 2 netter inkl. alle måltider
• Egenandel for overnatting i enkeltrom kr 500,- pr pers for 2 netter inkl. alle måltider

Det er også mulig å ordne overnatting selv.
Deltakelse på selve landsmøtet er gratis og åpent for alle medlemmer. Husk kontigenten!Vi trenger alle våre medlemmer for å vise at det fortsatt er sterk motstand mot oljeboring i Lofoten, Vesterålen og Senja! For noen uker siden kom årets kontigentkrav i posten fra oss. Har du glemt å betale det er det ikke for seint! Har du mistet, eller ikke fått giroen, send en mail med navn og adresse til post@folkeaksjonen.no så ordner vi.