Tid for valgkamp!

Årets stortingsvalg kan bli avgjørende for skjebnen til Lofoten, Vesterålen og Senja. Nå må alle gode krefter i sving! Her får du forslag til hva du kan bidra med i valgkampen. 

Stands

Noe av det viktigste folkeaksjonen kan bidra med er å snakke med folk som skal stemme. Derfor er det veldig bra om mange står på stand nå i valgkampen. Løpesedler, postkort, buttons, klistremerker og plakater kan bestilles ved å sende en e-post til post@folkeaksjonen.no.

Vi har laget nye postkort til valgkampen, og kan også bestilles. 

En sterk folkeaksjon vil være ei viktig støtte for de partiene som er mot oljeboring, og som eventuelt skal inn i regjeringsforhandlinger. Det er derfor viktig at vi blir mange nye medlemmer. Stand er en bra anledning for verving. 

Nasjonal standdag lørdag 7.august

Siste lørdag før valget håper vi at så mange som mulig har lyst til å stå på stand for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja! Derfor blir det nasjonal standdag. Har du lyst til å være med er det flott om du sender en e-post til oss, så har vi oversikt over hvilke steder det blir stand. Kanskje blir media interessert om de får vite hvor mange vi er. Meld deg på ved å sende en e-post til post@folkeaksjonen.no. Sjekk også ut Facebook-eventen!

Verv medlemmer

En stor og sterk folkeaksjon med mange medlemmer er i seg selv et tydelig signal til politikerne. Bruk valgkampen til å verve medlemmer! Man kan melde seg inn på nettsia, eller ved å sende kodeord <Folkeaksjonen hoved> til 2377 for vanlig medlemskap. Det koster kr 250,- pr år. Man får faktura tilsendt i posten. Studenter/ikke yrkeasktive kan sende kodeord <Folkeaksjonen student> til 2377. Dette medlemskapet koster kr 100,- pr år.

Skriv leserbrev

Styret kommer også til å legge ut forslag til leserbrev som du kan lage din personlige vri på.

Sosiale medier

Bruk gjerne sosiale medier til å spre budskapet! Ta for eksempel bilder om du står på stand, og legg dem ut. Del gjerne våre saker på twitter og facebook. 

 

Har du flere gode ideer er det bare å si i fra til oss! Nå må vi kaste oss rundt og sikre et fortsatt oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Denne kampen skal vinnes!