Sommertreff med fagseminar

Fredag 2.august arrangerer Folkeaksjonen sommertreff, og lørdag 3.august blir det stor folkefest mot oljeboring. Ta turen til Lofoten i sommer!

Sommertreff

Fredag 2.august arrangerer Folkeaksjonen sommertreff. Vi håper å samle folkeaksjonister fra hele landet, for faglig oppdatering, strategilegging og sosialt samvær. Det er gratis å delta. Påmelding: post@folkeaksjonen.no.

Program:

11.00: Ankomst, lønsj og registrering
12.00: Åpning
12.15: Hvor står saken nå?
13.00: Kunnskapsinnhentinga - hva veit vi?
14.00: Matpause
14.30: Argumentasjonsutvikling
15.45: Pause
16.00: Strategi fram mot valget

Korte innledninger ved lokallagsrepresentanter, politikere, samarbeidsorganisasjoner, fiskerinæringa og annet næringsliv.

Diskusjon i grupper.

Planlegging og mulighet til å gi innspill til styret.

19.00: Grillfest - åpen for alle. Ta med egen grillmat, vi stiller med tilbehør.

Underholdning:
Ingeborg Oktober
ZØLLNERS EFTF

Praktisk:
Arrangementet finner sted på den videregående skolen i Kabelvåg.

Det vil bli mulighet for rimelig overnatting (300 kr per natt) på Sommerhotellet. Det er også mulig å overnatte i telt, eller benytte seg av andre overnattingstilbud i Kabelvåg.

Påmelding skjer til post@folkeaksjonen.no. Dersom man ønsker overnatting på Sommerhotellet må det spesifiseres, og her er det førstemann til mølla.

Folkefest mot oljeboring

Lørdag 3.august arrangerer vi folkefest mot oljeboring på torget i Kabelvåg. Arrangementet er et samarbeid mellom Folkeaksjonen, Natur og Ungdom og Naturvernforbundet. Det blir konserter, partilederdebatt, marked og mye mer.