SØLVFISKEN SNART KLAR FOR LEVERING

Liten sølvfisk med budskapet LEVE HAVET. Rundt din eller din kjæres nakke, håndledd eller brukt på din spesielle måte. Her kommer alt du behøver for å være en av de første som støtter aksjonen på denne måten.

#925CatrineLinder

Catrine Linder Sandberg er en kunstner, opprinnelig fra Narvik og nå bosatt i Stockholm, hvor hun utvikler sine serier av smykker, ringer, og andre vakre pynteting med mening bak. Hennes farfar var kunstmaler og lærer på Solhaugen i Narvik - Arne Linder Olsen. Det er vel ikke så umulig å anta at hun har noen kunstnergener med fra sin bestefar.

Catrine Linder Sandberg

Sommeren 2017 blir det femte året på rad at Catrine pendler mellom Henningsvær og Stockholm, og driver et norskt og et svenskt ”onewomanshow” på heltid. Det klarer hun med fantastisk hjelp fra mann, unger og venner! Kunstneren elsker Nordnorge og traff sin skånske mann på Klatreskola i Hennningsvær. De flyttet så til Stockholm. 
- Jeg savner Narvikfjellet og klatring i Lofoten, men elsker også kontrasten mellom storby og natur, uttrykker Catrine med innlevelse, og legger til at Stockholm også er en fantastisk by.

Catrine er sterkt opptatt av at vi tar vare på den unike naturen og ressursene i havet.

Nå har hun utvikla en liten sølvfisk (i nettbutikken ”LEVE HAVET smykke”) som bærer teksten ”LEVE HAVET”. Vær med å støtt arbeidet ved å legge inn din bestilling i dag!

Her er kunstnerens budskap:

Kjære Havelskere!

Jeg er så spent på hva denne ynglingen kan få til! Hans oppgave er stor - å hjelpe havet! Håper han får svømme langt og vokse seg til en kjempestor og sterk stim som ikke går å angripe. Hver eneste en svømmer for livet for å stoppe Norge fra å starte oljeutvinning i vårt vakre, naturlige paradis Lofoten, Vesterålen og Senja.  

Mitt bidrag er arbeidet med å lage fisker i sølv. Ditt bidrag er at 50% av hver fisk du kjøper går rett til Folkeaksjonen oljefritt sånn at de kan fortsette og forsterke sitt viktige arbeid for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja.

925CatrineLinder

Jeg monterer den på en gjenbrukt fiskeline, nylonsnøre, lærsnøre, alt etter hva jeg har i verkstedet for tiden, så jeg håper dere er fleksible mht hva din fisk kommer med sånn at jeg kan holde kostnaden nede. Snøret er lett å bytte ut og du kan selv henge din fisk i ditt eget favorittkjede eller snøre.

Jeg jobber hardt for å produsere dette symbolet for støtte og du kan allerede forhåndsbestille den her. Den beregnes være klar for å sendes ut på svømmetur fra slutten av april.

Vær bevisst og vær aktiv! Bli med å vær en del av løsningen!

Gå til Folkeaksjonens nettbutikk og registrer din bestilling snarest for å komme med i første levering.

 

925CatrineLinder - LEVE HAVET