Ledig stilling som informasjonsmedarbeider

Folkeaksjonen har nå ledig en 50% stilling som informasjonsmedarbeider for organisasjonen med arbeidssted i Kabelvåg. Er du den vi leter etter? Send en søknad til oss innen 7. mai. 

 

Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja er en nasjonal, uavhengig organisasjon med forankring i regionen, som jobber for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Vi vil ta vare på regionens unike natur og ressurser, og aktivt satse på de fornybare og mer bærekraftige næringene i regionen.
 

Vi har omtrent 5000 medlemmer, aktive lokallag over hele landet og et styre valgt av landsmøtet. Nå har vi en ledig stilling som informasjonsmedarbeider i 50 % stilling.

 


Om stillingen
 

Arbeidsoppgaver og kvalifikasjoner:

Som informasjonsmedarbeider vil du i samarbeid med styret og organisasjonssekretær ha ansvar for gjennomføringa av den arbeidsplanen landsmøtet har vedtatt. Det innebærer å oppdatere og videreutvikle nettsida folkeaksjonen.no, være ansvarlig for aktivitet på sosiale medier, produksjon og design av informasjonsmateriell, utvikling og gjennomføring av kampanjer og ulike arrangementer.
 

Vi søker en fleksibel og kreativ person som har erfaring med organisasjons- og informasjonsarbeid, og som gjerne også har arbeidet med kampanjeutvikling. Du må være flink til å arbeide med tekst, og grafisk utforming og foto/illustrasjon. Erfaring med redigering av nettsider og god kjennskap til bruk av sosiale medier, vil være en fordel. Vi vil legge særlig vekt på erfaring med grafisk utforming og oppfordrer søkere til å legge ved arbeidsprøver.
 

Det er positivt om du allerede har kjennskap til organisasjonen og saken, men dette er ikke et krav.
 

Lønn og arbeidssted

Lønna er på 400 000 kr i året brutto (200 000 i 50 % stilling). Ansettelsesperioden vil være fram til 31. mai 2020, med mulighet for forlengelse. Ønsket oppstart er 1. juni, men vi er fleksible på oppstartsdato.    

Arbeidsstedet vil i utgangspunktet være i kontorfellesskap i Kabelvåg, Lofoten. Her vil du dele kontor med styreleder. Vi er fleksible når det gjelder arbeidssted, men søkere som kan bo i regionen vil prioriteres.  

 

 

Har du spørsmål, kontakt gjerne leder Odd Arne Sandberg (oddarne.sandberg@gmail.com / 990 41 242) eller informasjonsmedarbeider Ingvild Austgulen (ingvild@folkeaksjonen.no / 980 67 716).

Søknad med CV sendes til oddarne@folkeaksjonen.no.

Søknadsfrist: søndag 7 mai