Landsmøte 2022

Årets Landsmøte blir avholdt i Kabelvåg lørdag 18.juni. Vi setter av god tid til diskusjoner allerede fra fredag.

Sett av 17.juni-19.juni for Folkeaksjonens viktigste landsmøte, siden oppstarten i 2009. Landmøtet skal gjøre et retnignsvalg om framtida til aksjonen.

 

Landsmøtet nærmer seg. Finn program og saksvedlegg i kolonna til venstre. 

Det vil i år være mindre organiserte aktiviteter, men det vil fortsatt være mulighet til å ta ein tur i nærområdet, opp på Tjeldbergetind eller ta ein tur rundt i Kabelvåg.

Fredag fra kl 16.00 vil det bli mingling og utstilling av dei ulike forslaga som er kommet inn ang Folkeaksjonens framtid. Ulike muligheter og idéer for korleis vi vil markere suksessen til organisasjonen blir også vist fram, med ei idékasse for fleire muligheter. 
Deretter blir det middag på Folkehøgskolen før vi går til arrangement på Arbeideren. Her blir det foredrag med undervannsfotograf Erling Svendsen før konsert med slampoet, rapper og folkeaksjonist AUST // Ingvild Austgulen. 

Sjølve landsmøte blir avholdt på lørdag den 18. juni, her skal ikkje mindre enn framtida til Folkeaksjonen avgjerast, vi håper på godt oppmøte for å ta denne viktige avgjersla.  Kvelden blir avslutta i god folkeaksjonsånd med grilling i naustet. 

2.gangs innkalling og sakspapir finner du til venstre på denne sida.

 AUST // Ingvild Austgulen Foto: Daga Wojtanowicz

 

Forsidefoto: Cody Duncan