Landsmøte 2019

31. mai - 2. juni arrangerer Folkeaksjonen landsmøte på Hamn, Senja. Denne helga skal vi diskutere veien videre for Folkeaksjonen og oppleve fantastiske Senja.

Se innkalling til landsmøte 2019 her

Se påmelding til landsmøte 2019 her


Folkeaksjonen inviterer til landsmøte på Hamn på Senja for lokallag og medlemmer. Selve landsmøtet avholdes lørdag 1. juni med festmiddag på kvelden. De øvrige dagene blir det faglig påfyll og aktiviteter. Påmelding til landsmøtet gjøres via dette skjemaet.
 

Landsmøtet

Saksdokumenterblir sendt til lokallagene per e-post og legges ut på folkeaksjonen.no fortløpende (se øverst til venstre).

Vi oppfordrer alle medlemmer og lokallag til å melde inn saker og uttalelser de ønsker behandlet av landsmøtet. Saker som ønskes behandlet må være sendt inn senest 11 mai. Frist for å sende endringsforslag til politisk plattform og vedtekter er også 11 mai.

Innstilling til saken valg er noe forsinket. Det legges ut så snart det er klart. 


Praktisk informasjon

Samlinga foregår på Hamn i Senja hvor vi har reservert rom for deltakerne. Det er begrenset med soveplasser og vi ber derfor om at påmelding gjøres så snart som mulig.

Folkeaksjonen dekker rimeligste reise og opphold for minst 2 personer fra hvert lokallag – ta kontakt dersom lokallaget ønsker å sende flere. For andre medlemmer som ønsker å delta på sommersamlinga dekker vi opphold så langt det er rom for det i budsjettet. Dersom du i tillegg trenger å få dekket reise, ber vi om at du tar kontakt.

 

Bestill billetter snarest for å oppnå rimeligst mulig reisealternativ!

Tidlig fly til Tromsø er beste alternativet sørfra. Vi setter opp transport fra Tromsø til Senja som går kl. 11:00 på fredag. Ca 3 timers kjøretur. Retur søndag fra Senja til Tromsø kl 15:00

 
 

Foreløpig program
 

Fredag 31. Mai

- Faglig påfyll

- Ulike Senjaaktiviteter

- Middag
 

Lørdag 1. juni

- Workshop og diskusjon om Folkeaksjonens vei videre

- Landsmøte

- Festmiddag
 

Søndag 2. juni

- Ulike Senjaaktiviteter

- Felles avreise til Tromsø kl. 15.00

 

 

 

Bli medlem i Folkeaksjonen!

Det viktigste du kan gjøre er å støtte Folkeaksjonen ved å bli medlem. Da støtter du arbeidet vårt både politisk og økonomisk.