Inviterer til fest

Folkeaksjonen inviterer til bursdagsfest og feiring av fire nye år med fredning av Lofoten, Vesterålen og Senja

Folkeaksjonen feirer ni år den 17. januar, og har fått verdens beste bursdagsgave! For tredje gang i aksjonens historie freder regjeringen havområdene utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja mot petroleumsvirksomhet. 

I ettermiddag 14.01.17 ble det klart. Lofoten, Vesterålen og Senja forblir et oljefritt område!! I den anledning inviterer Folkeaksjonen til fest! Fire nye år med fredning av LoVeSe (og attpåtil bursdag!) fortjener en skikkelig feiring! 

Vi oppfordrer lokallag og engasjerte i saken til å samle folket! Kjøp ei kake (send gjerne regningen til oss), ta på finstasen, heis flagget og finn fram vimpler og plakater. Inviter lokalavisa, ta flotte bilder og spre det glade budskap. La alle se hvordan denne lange og viktige kampen for å ivareta fantastisk natur, fornybare ressurser og et sårbart økosystem nok en gang vinner fram! 

Dette er belønningen til alle som har stått på stand, arrangert folkefester, betalt medlemskap, jobbet i organisasjonen og på ulike vis støttes oss i kampen for et oljefritt LoVeSe. TUSEN TAKK for det viktige arbeidet dere gjør, og til lykke med dagen!

Vi oppfordrer alle lokallag til å lage lokale arrangementer og eventer, og spre dem via denne nasjonal felleseventen her:

https://www.facebook.com/events/2005910696338583/

Hurra og lykke til!