Innkalling til landsmøte 2017

Det innkalles med dette til landsmøte i Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja, 3. - 5. november i Bodø. Alle medlemmer har møte- og stemmerett.

Saksdokumenter
blir sendt til lokallagene og legges ut på folkeaksjonen.no senest 20. oktober 2017.

Vi oppfordrer alle medlemmer og lokallag til å melde inn saker de ønsker behandlet av landsmøtet. En viktig sak er hva styret skal prioritere å arbeide med neste periode. Saker som ønskes behandlet må være levert senest 13. oktober 2017.

Program
Mer detaljert program offentliggjøres seinere.

  • Fredag 3. november, kl. 19:00 - faglig seminar
  • Lørdag 4. november kl. 10:00 - landsmøte
  • Lørdag 4. november kl. 20:00 - festmiddag

Praktisk informasjon
Møtet finner sted på Skagen hotell i Bodø sentrum. For tilreisende tilbys overnatting på samme hotell, og bestilling må gjøres gjennom vår elektroniske påmelding for å oppnå tilbudspris. Påmelding snarest mulig er viktig av hensyn til plassplanlegging!

Bestill billetter snarest for å oppnå rimeligst mulig reisealternativ! Folkeaksjonen dekker rimeligste reise og opphold for minst 2 personer fra hvert lokallag. Til Bodø kan man reise med flere forskjellige flyselskap, med tog, med buss eller med Hurtigruten.

Dersom lokallaget ønsker å sende flere delegater, eller det ikke er lokallag der du bor, ber vi om å bli kontakt for godkjenning av reiserefusjon. Folkeaksjonen dekker reise og opphold så langt det er rom for det i budsjettet. Vi oppfordrer alle til å bestille reise i god tid, da det kan bli utsolgt på de mest populære reisetidspunktene.

Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon:       
Bent Bakkan / bent@folkeaksjonen.no / 92077399


Vel møtt!

 

 

Med vennlig hilsen

Wenche Cumming
leder