Folkefest for oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja

4.-7. april møtes vi i Oslo for å feire en av de største miljøseierne i Norge! 

I mange år har miljøbevegelsen jobbet hardt for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Dette har skapt en opinion! Et flertall av den norske befolkning er mot oljeboring i de sårbare områdene. Likevel har det i like mange år vært et stortingsflertall for å åpne områdene for oljeboring. I år kan det endre seg.

Arbeiderpartiet har sitt landsmøte på Youngstorget i Oslo 4.-7.april. Bli med på en heidundranes fest på Youngstorget for å vise at Arbeiderpartiet må bli med på laget og vedta et oljefritt LoVeSe.

Arrangementene finner sted på ulike lokaler fra torsdag 4.april til søndag 7.april, men størst av alt blir folkefesten på Youngstorget lørdag 6.april!
Det vil være mulig å delta på et mangfold av arrangementer i løpet av disse dagene. Alt fra quiz og konsert, til debatt og appeller. Vi kan love flotte artister og mye annet gøy. Bli med og vis at miljøsiden er den festglade siden! Folkefesten er gratis og åpen for alle.

Mer info om de ulike arrangementene og program for lørdagen kommer.
Se arrangementet på facebook her.

 

 

Bli medlem i Folkeaksjonen!

Det viktigste du kan gjøre er å støtte Folkeaksjonen ved å bli medlem. Da støtter du arbeidet vårt både politisk og økonomisk.