Folkefest 2023

Kjære medlem i Folkeaksjonen!

Du inviteres herved til den siste Folkefesten i Folkeaksjonens historie.

5.august 2023 blir det stor ståhei på torget i Kabelvåg. Aktiviteter for barn, musikk av kjente artister, lokal mat og kunstutstilling med mere.

Sett av datoen, bestill reise og bli med å feire seier!

Kjære folkeaksjonist!

Uten din innsats hadde vi aldri klart det. Vi håper du tar turen til Kabelvåg i sommer for å feire denne
historiske seieren vi har fått til sammen.
 
Siden Lofoten er et svært attraktiv reisemål fylles det fort opp på båter og fly, rorbuer, hoteller og campinger. Vi anbefaler derfor alle å bestille billetter så fort som mulig.
 
Medlemmer av Folkeaksjonen kan bestille overnatting på Lofoten Sommerhotel ved å sende mail til booking@lofotensommerhotell.no og bruke kodeordet FOLKEAKSJONEN.
På Sommerhotellet har de gode alternativer på pris og antall soveplasser.
 

Folkefesten starter kl.11.00  lørdag 5.august og varer hele kvelden, så vi anbefaler overnatting fra fredag til søndag.
 

Første Artistslipp

Vi jobber med å snekre sammen et flott program til folkefesten og er fornøyd med at vi nå kan presentere et strålende musikalsk innslag!Tonje Unstad er en anerkjent låtskriver og artist for både voksne og barn, og har blant annet mottatt to spellemannspriser for sitt arbeide. Hun har nylig etablert seg i Lofoten. Vi gleder oss veldig til å oppleve Tonje Unstad i Kabelvåg 5. august! 
 

Foto: Kasper Holgersen

Andre Artistslipp

Anna Kajander står på scena under folkefest!

Med impulser fra Buenos Aires, København, Oslo og Lofoten har Anna Kajander allerede erobret mange musikkelskeres hjerter med sine vakre låter. 
 
Debutplaten Mandag ble sluppet i februar 2020, og har akkompagnert mange gjennom to stillesittende år. Albumet, med låter som Sabla Fin, Mandag og Forsiktig, har blitt plukket opp av flere musikkelskende anmeldere med lovord om en lysende karriere for den nordnorske sangeren. Anna blir rost for sin jordnære sjarm, intime låtskriving og ikke minst sin kraftfulle stemme.
 
I kjølvannet av Mandag har Anna Kajander brukt mye tid på å skrive ny musikk og det kommende året kan en forvente flere utgivelser fra artisten. I sommer tar hun med seg bandet sitt til hjemtraktene og fremfører både nye og gamle låter.
 
 

Mere info kommer fortløpende!