Folkeaksjonen sommer: Sommerfest i Tromsø

Tirsdag 3. juni inviterer Trømsølaget til Folkeaksjonen til sommerfest i Telegrafbukta i Tromsø. I hele sommer vil folkeaksjonen arrangere fester og samlinger og delta på marked og festivaler.

Tirsdag 3. juni  kl.18.00 blir det sommerfest i Tromsø. I sommer vil Folkeaskjonens lokale lag arrangere møter og sommerfester. I tillegg vil vi delta med informasjonsbod på forskjellige festivaler i Lofoten, Vesterålen og Senja og i landet forøvrig. Vet du om en festival eller et marked som Folkeaksjonen burde delta på? Send en e-post til bente@folkeaksjonen.no

Sommerfest i Tromsø

Tirsdag 3. juni inviterer Trømsølaget til Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja til sommerfest for et fortsatt oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja, i Telegrafbukta i Tromsø.

30. september 2013 vant vi nok en gang slaget om Lofoten, Vesterålen og Senja, da regjeringen besluttet at de sårbare og verdifulle ikke skulle åpnes for petroleumsvirksomhet. 

Den 3. juni vil vi samle oljemotstandere for å feire at områdene fortsatt ikke er åpnet, for å se framover, og for å feire at Folkeaksjonen i år fyller fem år. Det vil også være mulig å kjøpe den nylig utgitte CDen Fisken, havet og kjærligheta og annet materiell fra Folkeaksjonen. 

Folkeaksjonen stiller med fiskeburgere og tilbehør, og vi håper du kommer for å (forhåpentligvis) nyte både sola, seieren og grillmat med oss. 

Arrangementet er åpent for alle, både gammel og ung, og medlemmer og ikke-medlemmer av Folkeaksjonen.

Link til arrangementet på facebook