Folkeaksjonen søker organisasjonssekretær

Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja søker en ny organisasjonssekretær i en 50 % stilling med organisasjonserfaring og engasjement for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja.

Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja er en nasjonal organisasjon, som jobber mot oljevirksomhet utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja. Vi vil ta vare på regionens unike natur og ressurser, og satse på de bærekraftige næringene i regionen.

Vi har omtrent 6000 medlemmer, aktive lokallag over hele landet og et styre valgt av landsmøtet. Leder og nestleder er 50 % frikjøpt. I tillegg har vi også en informasjonssekretær i en 50 % stilling.

Arbeidsoppgaver:

Organisasjonssekretæren har ansvaret for den organisatoriske og daglige administrative driften av organisasjonen. Arbeidsoppgavene er blant annet:

  • Betale regninger, arkivere bilag og ha overordnet ansvar for Folkeaksjonens økonomi.
  • Ansvar for medlemsarbeidet, som å formulere brev til medlemmer, ta imot henvendelser og ha kontakt med medlemsregisteret hos Naturvernforbundet. Har også ansvar for verving og gjenbetaling.
  • Planlegge og bistå i gjennomføring av styremøter.
  • Hovedansvar for gjennomføring av landsmøter i samarbeid med styret.
  • Oppfølging av lokallag og oppstart av nye lokallag i samarbeid med styret.
  • Bistå i gjennomføringa av arbeidsplanen landsmøtet har vedtatt.

Kvalifikasjoner:

Vi søker en strukturert person med gode samarbeidsevner som har erfaring med organisasjonsarbeid. Du bør ha erfaring med å organisere og planlegge arrangementer. Det er ønskelig med erfaring fra å følge opp lokallag. Erfaring med medlemsarbeid er også positivt. Du bør også være komfortabel med å jobbe med tall, og eventuell økonomierfaring er også et pluss.

Lønn og arbeidssted:

Lønna tilsvarer statens lønnstrinn 46, som for tiden tilsvarer 210 350 kr i året (brutto, 50 % stilling). Tiltredelse senest 1. september.

Arbeidsstedet vil i utgangspunktet være enten i Oslo eller Kabelvåg der vi har kontorlokaler i dag, men vi er fleksible når det gjelder arbeidssted.  

Har du spørsmål, kontakt gjerne styreleder Odd Arne Sandberg (oddarne@folkeaksjonen.no / 990 41 242) eller nåværende organisasjonssekretær Mari Gjerdåker (mari@folkeaksjonen.no / 413 14 982).

Søknad med CV sendes til oddarne@folkeaksjonen.no.

Søknadsfrist: 1. august.