Festival mot oljeboring!

Det blir konserter, appeller og kulturelle innslag. Vi samles for å markere motstand mot oljeboring i de sårbare områdene utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja.

Tid: 31. august 2013. 12:00 – 15:00

Sted: Birkelunden i Oslo

Bli med på Festival mot oljeboring i Lofoten, Vesterålen og Senja og vis ditt engasjement for et oljefritt LoVeSe! La politikerne her i hovedstaden få vite at vi står samlet og krever at de ikke slipper oljeindustrien løs i disse uerstattelige områdene.

Folkeaksjonen inviterer til sensommerens høydepunkt i Birkelunden 31. august. Festivalen starter 12:00. Det blir konserter, appeller og kulturelle innslag med blant annet Torgeir Rebolledo Pedersen, Nosizwe, Kaja Gunnufsen og Georgiana Keable. Vi samles for å markere motstand mot oljeboring i de sårbare områdene utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja.

Mange spennende boder med informasjon og aktiviteter vil kunne underholde både små og store. Miljøagentene vil arrangere natursti for barna og det blir salg av kaffe og kake. Miljøorganisasjonene vil stå på stand og du kan lære mer om hvilke partier som mener hva om miljø.

Vi trenger frivillige. Har du lyst til å hjelpe til under festivalen ved å bake en kake, rigge opp scene, stå på stand eller ved å hjelpe til på annet vis? Ta kontakt på oslo@folkeaksjonen.no. 

Se og spre vår event på facebook: https://www.facebook.com/events/1382083985351452/?ref=22

Ta med venner og familie! Vi håper vi ser deg der.