Fæst førr fesken på Sortland

Lørdag 9. febrar inviterer Sortland lokallag til Fæst førr fesken i samfunnssalen i rådhuset på Sortland. Vi gleder oss til å feire 10 års jubileum og et fortsatt oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja!

Lørdag 9. februar inviterer Sortland lokallag alle Folkeaksjonens medlemmer i Vesterålen til FÆST FØRR FESKEN i samfunnssalen i rådhuset på Sortland. Vi byr på fiskesuppe, gode innlegg og masse god musikk med Dag Kajander, TooRaLoo og Opphav!

I år har Folkeaksjonen 10 års jubileum, så nå, midt under skreifisket, må jo være det rette tidspunktet for en skikkelig FÆST FØRR FESKEN.

Folkeaksjonen har flere hundre medlemmer og et stort antall «supportere» i Vesterålen. Uten dere hadde ikke havet utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja fortsatt vært oljefritt! Derfor er dere hjertelig velkommen for å feire jubileum og den gode jobben vi har gjort for å sikre oljefrie havområder alle disse årene!

Vi starter med SERVERING AV FISKESUPPE KL 12.45. Deretter går det slag i slag med vettige innlegg og masse musikk.

Ikke la vær, føre eller dørstokkmila stoppe dere fra å være med på en særdeles trivelig og oljefri lørdags formiddag.

Vi har vunnet alle slagene så langt, men den endelige seieren er fortsatt ikke trygt ombord. Nå feirer vi foreløpig seier og gjør oss klare for å ro i havn varig vern!

Vi ses den 9. februar!

Hilsen oss i Sortland lokallag av Folkeaksjonen

 

Mer info om arrangementer på facebook.