Det blir landsmøtesamling 2020

Vi er glade for å invitere lokallag og medlemmer til landsmøtesamling 13. - 16. august. Her finner du innkallingen og sakspapirer til landsmøtet og mer informasjon om hvordan du melder deg på. Vi ses i Lofoten!


Det kalles med dette inn til landsmøte i Folkeaksjonen Oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja, lørdag 15. august på̊ Kabelvåg folkehøgskole i Lofoten. Alle medlemmer har møte- og stemmerett. 

Selve landsmøtet avholdes lørdag, men i forbindelse med landsmøtet arrangerer vi også aktiviteter og faglig program torsdag, fredag og søndag.

Saksdokumenter b​lir sendt til lokallagene per e-post og legges ut her fortløpende (se øverst i venstre hjørne).

Vi oppfordrer alle medlemmer og lokallag til å melde inn saker og uttalelser de ønsker behandlet av landsmøtet. Saker som ønskes behandlet må̊ være sendt inn senest 25. juli. Frist for å sende endringsforslag til politisk plattform og vedtekter er også̊ 25. juli. Forslag sendes til oddarne@folkeaksjonen.no 

Praktisk informasjon 

Vi har reservert rom på̊ folkehøgskolen til deltakerne. Det er begrenset med soveplasser og vi ber derfor om at påmelding gjøres så snart som mulig. Påmeldingsskjema finn du her og frist er 6.juli.

Selve landsmøtet avholdes lørdag. Deltakelse torsdag-fredag er frivillig. 

Torsdagen er satt av til utflukt med 3 ulike aktivitetsalternativer, som du melder deg på. Vi anbefaler å ankomme onsdag kveld om du vil være med på torsdag. Du kan velge mellom:

  1. Surfekurs på Unstad
  2. Gåtur mellom Eggum og Unstad
  3. Villmatsvandring og guida tur i Henningsvær med Odd Arne og Lofotens Ville Kjøkken

Fredagen blir det ulike aktiviteter i Kabelvåg og arrangement med mat, innlegg og musikk på Arbeideren på kvelden. 

Folkeaksjonen dekker rimeligste reise og opphold for 2-4 personer fra hvert lokallag. Vi ordner med overnatting, men dere må bestille reise selv. Det er også åpent for andre medlemmer som ønsker å delta, men da må man dekke utgifter selv.

Kommer du langveis fra er det lurt å være rask med å bestille reise. 

Smittevern og mulighet for digital deltakelse

Vi forholder oss til de til enhver tid gjeldende smittevernreglene og legger opp arrangementet i samsvar med disse. Vi jobber også med muligheten for å kunne delta på møtet digitalt. Mer info kommer om dette.

Se nettsiden for mer informasjon og oppdatert program. Spørsmål kan rettes til: oddarne@folkeaksjonen.no / 99041242 

 

Velkommen skal dere være!