Det blir landsmøtesamling 2020

Vi er glade for å invitere lokallag og medlemmer til landsmøtesamling 13. - 16. august. Her finner du innkallingen og sakspapirer til landsmøtet og mer informasjon om hvordan du melder deg på. Vi ses i Lofoten!


Det kalles med dette inn til landsmøte i Folkeaksjonen Oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja, lørdag 15. august på̊ Kabelvåg folkehøgskole i Lofoten. Alle medlemmer har møte- og stemmerett. Selve landsmøtet avholdes lørdag, men i forbindelse med landsmøtet arrangerer vi også aktiviteter og faglig program torsdag, fredag og søndag.

Saksdokumenter b​lir sendt til lokallagene per e-post og legges ut her fortløpende (se øverst i venstre hjørne). Regnskapet er ikke klart riktig enda og legges ut på nettsiden så snart som mulig.

Fristen for å sende inn nye saker som ønskes behandlet og nye forslag til vedtekter og politisk plattform gikk 25. juli, men det er fortsatt anledning til å sende inn forslag til uttalelser, endringsforslag til arbeidsplanen, budsjett og valg. Frister for disse sakene settes under møtet. Har du allerede nå et forslag kan dette sendes til oddarne@folkeaksjonen.no

Program

Selve landsmøtet avholdes lørdag. Deltakelse torsdag-fredag er frivillig. 

Torsdagen er satt av til utflukt med 3 ulike aktivitetsalternativer, som du melder deg på. Vi anbefaler å ankomme onsdag kveld om du har meldt deg på aktiviteter torsdag. Du kan velge mellom:

  1. Surfekurs på Unstad
  2. Gåtur mellom Eggum og Unstad
  3. Villmatsvandring og guida tur i Henningsvær med Odd Arne og Lofotens Ville Kjøkken

Fredagen blir det ulike aktiviteter i Kabelvåg og Fæst førr fesken med Lie’s Surf Band, mat og debatt på Arbeidern i Kabelvåg. Se mer informasjon om arrangementet her. Hele programmet ligger vedlagt.

Praktisk informasjon

Fristen for påmelding gikk 6. juli, men vi har fortsatt noen ledige overnattingsplasser dersom du ikke har rukket å melde deg på enda. Dersom du kun ønsker å delta på møtet lørdag eller organiserer din egen overnatting er du fortsatt hjertelig velkommen til å melde deg på. Vi ber uansett om at du fyller ut påmeldingsskjema så snart som mulig dersom du ikke har gjort det enda slik at vi kan beregne mat mm.  

Folkeaksjonen dekker rimeligste reise og opphold for 2-4 personer fra hvert lokallag. Vi ordner med overnatting, men dere må bestille reise selv. Det er også åpent for andre medlemmer som ønsker å delta, men da må man dekke utgifter selv.

 

Smittevern

Vi forholder oss til de til enhver tid gjeldende smittevernreglene og legger opp arrangementet i samsvar med disse. For at vi skal gjennomføre landsmøtesamlingen på en så trygg måte som mulig ber vi alle deltakere om å bidra ved å:

- Vaske hendene grundig og ofte 

- Ta gjerne med egen håndsprit som du kan bruke når vi er ute på utflukter osv.

- Bli hjemme dersom du er syk eller har symptomer og heller delta på møtet digitalt

- Gi beskjed om du er i risikogruppen

- Holde minst 1 meters avstand

Digital deltakelse

Møtet vil avholdes fysisk i Kabelvåg, samt med mulighet for digital deltakelse gjennom videokonferansetjenesten Zoom. 

For å delta på møtet digitalt kan dere trykke på denne lenken: https://zoom.us/j/91802960542

Det er også ønskelig at de som skal delta på zoom kobler seg opp i god tid før møtet (30-15 min) slik at vi blir sikker på at alt det tekniske er i orden. De som ikke har brukt zoom tidligere anbefales å følge denne bruksanvisningen: https://naturvernforbundet.no/digitale-moter/jeg-skal-delta-pa-et-digitalt-mote-article40254-4291.html 

De som skal delta digitalt må også fylle ut dette skjemaet: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=3LhPSD2nGU2C47NtQT1b7WND8yKBX3tHkxAKVzc9OWBUNkNIQkJBTkJGMzRERzFFVEFQMTZSNE5MVC4u 

For spørsmål om digital deltakelse, kontakt: Magnus Storvoll Strømseth på 
Tlf: 902 72 770 eller Stromseth.magnus@gmail.com 

---

Følg med her på nettsiden og Facebook-arrangementet for mer informasjon og oppdatert program når det nærmer seg. Andre spørsmål kan rettes til: oddarne@folkeaksjonen.no / tlf. 99041242 

 

Velkommen skal dere være!