Åpent møte i Bergen

Leder i Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja besøker Bergen og inviterer til åpent møte med orientering om arbeidet og aktiviteter framover mot landsmøte og valg. Kom og delta på en frisk diskusjon!

Til medlemmer i Folkeaksjonen Oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja og andre interesserte

 

I 2017 kommer slaget om Lofoten, Vesterålen og Senja til å stå. Skal området få varig vern mot petroleumsaktivitet, eller skal oljeindustrien få slippe til i et av verdens viktigste matfat? Sterke krefter øker nå presset for å få starte åpningsprosessen. Det skal vi stoppe også denne gang ved hjelp av alle de gode krefter som har bidratt til at LoVeSe fortsatt er oljefritt; medlemmer, organisasjoner og politiske partier.

 

Vi inviterer derfor til åpent møte på Det Grønne Loftet på Bryggen, onsdag 1. februar kl. 19:00. Folkeaksjonens leder Wenche Cumming vil orientere om dagens situasjon og arbeidet framover mot stortingsvalget i 2017. Meld gjerne din interesse ved å svare på arrangementsinvitasjonen facebook.

På møtet vil det være mulig å bli aktiv i Bergen lokallag av Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. 

Ta med venner, kjente, medarbeidere og partifeller til en hyggelig og informativ kveld!

 

 

 

 

 

 

Bli medlem i Folkeaksjonen!

Det viktigste du kan gjøre er å støtte Folkeaksjonen ved å bli medlem. Da støtter du arbeidet vårt både politisk og økonomisk.