Butikk

Genser "LEVE HAVET" sort

Collegegenser for kjølige høst- og vårdager, utført i 100% kjemmet bomull. LEVE HAVET på front, folkeaksjonens logo i nedre kant bake.
NOK300.00 

Genser "LEVE HAVET" grå

Collegegenser for kjølige høst- og vårdager, utført i 100% kjemmet bomull. LEVE HAVET på front, folkeaksjonens logo i nedre kant bake.
NOK300.00 

T-skjorte med fisk

Folkeaksjonens jubileumsskjorte! Vi feirer 10-års jubileum med en ny skjorte med illustrasjon av Veronica Ulleland Skotnes. God kvalitet i økologisk bomull, hvit.
NOK150.00 

T-skjorte LEVE HAVET, svart

Svart T-skjorte. God kvalitet i økologisk bomull. Trykk: LEVE HAVET - oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja.
NOK150.00 

T-skjorte LEVE HAVET, hvit

Hvit T-skjorte. God kvalitet i økologisk bomull. Trykk: LEVE HAVET - oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja.
NOK150.00 

T-Skjorte Oljefritt LoVeSe

Svart T-skjorte. God kvalitet i økologisk bomull. Bilde av fjell, fisk og påskriften Oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja.
NOK80.00 

Oljefri T-skjorte, dame

Sort T-skjorte. God kvalitet i økologisk bomull. God synlig budskap : Oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja!
NOK80.00 

LEVE HAVET smykke

Leve Havet sølvfisken er designa og laga av 925 Cathrine Linder, som har sin sommerbutikk i Henningsvær. Cathrine er ein sølvsmed med kjærleik til havet og naturen, og dette nydelige smykke er hennes måte å støtte saken for å holde LoVeSe oljefritt. Bestill dette unike og lokallaga smykket i dag.
NOK495.00 

Cap "LEVE HAVET" one size

Tøff cap med det klare budskapet "LEVE HAVET" samt Folkeaksjonens logo. Produsert i 100% gjenvunnet materiale. 1 cap blir til av 5 plastflasker.
NOK120.00 

Lue LEVE HAVET  one size

Mørkeblå lue i økologisk stretchbomull, med logo på oppbretten. Størrelsen er litt liten, luen sitter godt på voksent hode, passer best til barn/ungdom.
NOK80.00 

Handlenett leve havet lang HVIT hank

Solid og miljøvennlig handlenett, i kraftig canva, med den populære LEVE HAVET logoen. Lange hvite hanker og økologisk bomull, 38x42cm. En flott måte å synliggjøre din støtte til Folkeaksjonen og til et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Denne utgaven har hvit hank!
NOK120.00 

Handlenett, lang hank

Miljøvennlig handlenett med folkeaksjonens logo. Lange hanker og økologisk bomull, 38x42cm. En flott måte å synliggjøre din støtte til Folkeaksjonen og til et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja.
NOK60.00 

Kokeboka "SE TORSKEN!"

Nyt høsten med en god fiskemiddag! Kjøp den spennende kokeboka til rabatterte pris!
NOK100.00 

Klistremerke

Klistremerke med Folkeaksjonens logo til å plassere på innsiden av ei vindusrute, f. eks. i bilen eller båten.
NOK50.00 

Vimpel

Vis din motstand mot oljeboring utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja med denne vimpelen. Heng den opp i flaggstanga, på hytta, i båtmasta eller et annet passende sted.
NOK250.00 

Postkort for oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja

Sommerens postkort med illustrasjon av Veronica Ulleland Skotnes.
NOK1.00 

CD: Fisken, havet og kjærligheta

En musikalsk hyllest til et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja Bidragsytere: Stefan Sundström, Senjahopen, Kråkesølv, Kråkesølv, Moddi, Æ&Dem, Hans-Erik Dyvik Husby, Morten Abel, Sondre Justad, Lars Bremnes, Ingeborg Oktober, Magnus Eliassen, Eline Thorp, Mari Boine, Bigbang, Halvdan Sivertsen.
NOK50.00