Del dine LoVeSe-bilder med Folkeaksjonen!

Folkeaksjonen trenger hjelp fra dere i form av bilder av folk og miljø i Lofoten, Vesterålen og Senja!

 

Folk i natur, folk i arbeid, folk som fisker og folk som trives og lever nært den kysten som vi ønsker å ta vare på for fremtiden. Vi ønsker bilder fra alle årstider, og det går helt fint om du ønsker bidra med bilder også uten folk. 

Husk før du sender bildet at du har tillatelse fra mennesker på bildet til å publisere, og at både du som fotograf og motivet gir tillatelse til at vi vederlagsfritt kan bruke bildet på våre websider, og i annen kommunikasjon for å nå frem med vårt budskap – et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja.


Send bildet du vil dele i jpg-format og i høyeste oppløsning til
info@folkeaksjonen.no

Folkeaksjonen fordrer at godkjenning er avklart på alle bilder som sendes inn.
Så langt mulig krediterer vi alle fotografer med navn.

 

Samtykke

Ved å sende inn bilder, bekrefter fotografen å være bildets/bildenes rette eier og rettighetshaver, og samtykker til at Folkeaksjonen får bruksrett til innsendte bilde/bilder slik at disse kan benyttes vederlagsfritt av Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Med bruksrett menes rett til å redigere, eksemplarfremstille og tilgjengeliggjøre bildene til allmennheten uten tids -eller mediebegrensninger. Folkeaksjonen Oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja kan herunder bruke bildet både til fysiske og elektroniske profilerings- og markedsføringstiltak.

 Dersom innsender ikke er opphavsmann til innsendte bilde, plikter vedkommende å ha avklart opphavsrettslige spørsmål med rettighetshaver i forkant. Bildene skal, så langt det er mulig, krediteres med fotografens navn.

Det er utelukkende innsenders ansvar å sørge for at eventuelle personer på bildene er kjent med, og har gitt samtykke til at bildene kan benyttes som avtalt.