Landsmøte 2018

Folkeaksjonen ønsker velkommen til Landsmøte og sommersamling den 25.-29. juli 2018 i Kabelvåg, Lofoten. 

Folkeaksjonen inviterer til landsmøte og sommersamling i Kabelvåg i Lofoten for lokallag og medlemmer. Selve landsmøtet avholdes lørdag 28. juli med festmiddag på kvelden. De øvrige dagene blir det faglig påfyll, friluftsaktiviteter både til lands, til fjells og til havs. Følg med på denne siden for flere oppdateringer om programmet så snart det blir klart.

Landsmøtet

Sakspapirer til landsmøtet legges fortløpende ut på denne siden. 1. innkalling er nå tilgjengelig (se vedlagte dokumenter i fanen øverst til venstre). Der finnes nå praktisk info om landsmøtet og viktige frister, saksliste, vedtekter og politisk plattform. 

Praktisk informasjon

Vi har reservert overnatting på Lofoten Folkehøgskole. Folkeaksjonen dekker rimeligste reise og opphold for minst 2 personer fra hvert lokallag – ta kontakt dersom lokallaget ønsker å sende flere. 

For andre medlemmer som ønsker å delta på sommersamlinga dekker vi opphold så langt det er rom for det i budsjettet. Dersom du i tillegg trenger å få dekket reise, ber vi om at du tar kontakt.

Bestill billetter snarest for å oppnå rimeligst mulig reisealternativ! 


Påmelding til gjøres via dette skjemaet: https://tinyurl.com/folkeaksjonen

Velkommen!

 

 

Lik oss på Facebook: