Butikk

LEVE HAVET smykke

Kjære Havelskere! Jeg er så spent på hva denne ynglingen kan få til! Hans oppgave er stor - å hjelpe havet! Håper han får svømme langt og vokse seg til en kjempestor og sterk stim som ikke går å angripe. Hver eneste en svømmer for livet for å stoppe Norge fra å starte oljeutvinning i vårt vakre, naturlige paradis Lofoten, Vesterålen og Senja. Mitt bidrag er arbeidet med å lage fisker i sølv. Ditt bidrag er at 50% av hver fisk du kjøper går rett til Folkeaksjonen oljefritt sånn at de kan fortsette og forsterke sitt viktige arbeid for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Jeg monterer den på en gjenbrukt fiskeline, nylonsnøre, lærsnøre, alt etter hva jeg har i verkstedet for tiden, så jeg håper dere er fleksible mht hva din fisk kommer med sånn at jeg kan holde kostnaden nede. Snøret er lett å bytte ut og du kan selv henge din fisk i ditt eget favorittkjede eller snøre. Jeg jobber hardt for å produsere dette symbolet for støtte og du kan allerede forhåndsbestille den her. Den beregnes være klar for å sendes ut på svømmetur fra slutten av april. Vær bevisst og vær aktiv! Bli med å vær en del av løsningen! I tillegg til produktprisen tilkommer frakt på ca NOK 27 i Skandinavia.
495,00 NOK

Kokeboka "SE TORSKEN!"

Ny utgave av den spennende kokeboka er nå i salg!
290,00 NOK

Genser "LEVE HAVET" sort

Collegegenser for kjølige høst- og vårdager, utført i 100% kjemmet bomull. Budskap på front: LEVE HAVET!
220,00 NOK

Genser "LEVE HAVET" grå

Collegegenser for kjølige høst- og vårdager, utført i 100% kjemmet bomull. Budskap på front: LEVE HAVET!
220,00 NOK

Oljefri T-skjorte, dame

Sort T-skjorte. God kvalitet i økologisk bomull. God synlig budskap : Oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja!
120,00 NOK

Oljefri T-skjorte, herre

Sort T-skjorte. God kvalitet i økologisk bomull. God synlig budskap : Oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja!
120,00 NOK

Hvit profil T-skjorte

Hvit T-skjorte med logotrykk i front. Økologisk bomull.
120,00 NOK

Cap "LEVE HAVET" one size

Tøff cap med det klare budskapet "LEVE HAVET" samt Folkeaksjonens logo. Produsert i 100% gjenvunnet materiale. 1 cap blir til av 5 plastflasker.
80,00 NOK

Handlenett, kort hank

Solid og miljøvennlig handlenett med folkeaksjonens logo. Korte hanker og økologisk bomull, 38x42cm. En flott måte å synliggjøre din støtte til Folkeaksjonen og til et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja.
40,00 NOK

Handlenett, lang hank

Solid og miljøvennlig handlenett med folkeaksjonens logo. Lange hanker og økologisk bomull, 38x42cm. En flott måte å synliggjøre din støtte til Folkeaksjonen og til et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja.
40,00 NOK

Klistremerke

Klistremerke med Folkeaksjonens logo til å plassere på innsiden av ei vindusrute, f. eks. i bilen eller båten.
50,00 NOK

Vimpel

Vis din motstand mot oljeboring utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja med denne vimpelen. Heng den opp i flaggstanga, på hytta, i båtmasta eller et annet passende sted.
250,00 NOK